Profile

Join date: May 28, 2022

About

🔴LIVE📺📱👉 Liverpool vs Real Madrid Live


🔴LIVE📺📱👉 Liverpool vs Real Madrid Live


🔴LIVE📺📱👉 Liverpool vs Real Madrid Live


I kväll möts Liverpool och Real Madrid i Champions League-finalen i Paris. SVT:s Emil Eiman Roslund liverapporterar här!


Liverpool och Real Madrid möts i final av Champions League! Vi ger er allt inför matchen, från startelvor till speltips och odds!

Äntligen är den här, finalen av Champions League! Liverpool och Real Madrid är lagen som tagit sig hela vägen hit, vilket innebär att vi får en repris på finalen från 2018. Då klev Gareth Bale fram och avgjorde för Real, och det är rimligt att tro att han inte kommer att ha en fullt lika stor roll i denna final. Men allt kan hända i fotboll!


nför: Liverpool - Real Madrid

Imorgon är det dags. Liverpool och Real Madrid ska äntligen göra upp om Ol’ Big Ears. Liverpool lämnar senare i dag John Lennon Airport för att ta sig ner till Frankrike och Paris. Här kommer Liverpoolswedens införrapport:


Liverpool tar sig imorgon an de mesta mästarna i Europa, Real Madrid och förberedelserna under de avslutande liga omgångarna har varit väldigt olika för dom båda lagen.


Real Madrid hade redan säkrat den spanska ligatiteln inför returmötet i Champions League mot Manchester City den 8 maj och under de avslutande omgångarna har Ancelottis manskap blandat en hel del när det kommer till resultat.


Här ger vi er allt inför Liverpool – Real Madrid! Ta del av vårt speltips med odds, och se startelvor och statistik till matchen!


Real Madrid och Liverpool möttes i Champions League-finalen 2018. Då avgjorde Gareth Bale med två mål.

Carlo Ancelotti är den tränare som vunnit flest Champions League-titlar (3), tillsammans med Zinedine Zidane och Bob Paisley. Jürgen Klopp har vunnit 1, år 2019.

Det här är den första Champions League-finalen med fulla läktare på tre år.


Liverpool-Real Madrid: Allt om Champions League-finalen 2022


Det blev ett rafflande drama när Real Madrid gick till final i Champions League.


Där ställs ”Los Blancos” mot Liverpool, som man besegrade med 3–1 i finalen för fyra år sedan.


Här är allt du behöver veta om den europeiska klubblagsfotbollens största match.


Under lördagen ställs Real Madrid mot Liverpool på Stade de France i Paris.

Då ska det avgöras vem som tar hem årets Champions League.

Här kan du se lagens väg till finalen.


Liverpool ställs mot Real Madrid i Champions League-final på Stade de France i Paris.

Studiostart 19.30 på Telia/C More och 20.00 på TV4.

Matchen startar 21.00.


Så ser du Champions League-finalen mellan Liverpool och Real Madrid var du än befinner digTvå av de Europas stora giganter ställs mot varandra i Paris på lördag, matchen har alla ingredienser för att bli något att minnas när Liverpool möter Real Madrid i finalen av Champions League 2022.


Liverpool är ute efter sin sjunde titel i Europas finaste turnering för klubblag, vilket skulle göra att de kommer upp på samma antal titlar som AC Milan, näst flest i turneringens historia. Motståndet Real Madrid har dock flest titlar någonsin i turneringen, en seger i finalen skulle innebära deras fjortonde titel i Champions League och Mästarcupens historia.


Det här är en match du inte vill missa, så läs vidare för att ta reda på hur du ser Champions League-finalen var du än befinner dig.


Årets Champions League-final är inte bara en kamp mellan två av världens största klubbar. Det är också en duell mellan Jürgen Klopp och Carlo Ancelotti, två mästartränare där den senare har chans att bli historisk.


Inför helgens final mellan Liverpool och Real Madrid går DN igenom alla förutsättningar.

[

[LIVESTREAM]:Real Madrid mot Liverpool live på TV & Stream, UEFA Final on 27 maj 2022

More actions